• Gratis verzending in Nederland vanaf € 20,-
  • Winkels in Roden en Groningen!
  • Een dienst van www.daannijman.nl

Informatie

Boekhandel Daan Nijman is vol van boeken

Onze boekhandel in Roden opende in 1999 zijn deuren en is alweer meer dan vijftien jaar gevestigd aan de Heerestraat. Sinds een paar jaar zijn wij ook gevestigd met een filiaal in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Daarnaast hebben we een aantal zeer goed lopende webshops. Uiteraard onder onze eigen naam, maar bijvoorbeeld ook gespecialiseerde sites als breinboek.com, balansshop.com, autismeshop.com en emdrshop.com. Neem eens een kijkje! Of schrijf je in voor onze tweewekelijkse digitale nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@daannijman.nl, zodat je steeds op de hoogte bent van nieuwe boeken, activiteiten en ander nieuws.

 
Wij zijn een zelfstandige boekhandel, dat wil zeggen dat wij ons aanbod helemaal zelf bepalen. Je vindt bij ons natuurlijk de nieuwste boeken, maar we hebben ook een prachtige afdeling met kinderboeken, veel boeken in het Drents, Gronings en Fries en ook staan we bekend om onze uitgebreide collectie kookboeken. Daarnaast verkopen we ereaders, inclusief eventuele nazorg als thuis blijkt dat zo'n digitaal boek nog best ingewikkeld kan zijn...
 
Behalve boeken verkopen wij cd's, dvd's, ansicht- en wenskaarten, leesbrillen, (educatieve) spelletjes, legpuzzels, bridgeartikelen, bijzondere cadeautjes en entreekaartjes voor concerten en evenementen (ook digitaal via one ticketshop). Wij hebben kortom veel, heel veel in huis.
 
Onze enthousiaste medewerkers hebben allen een ruime ervaring in het boekenvak, lezen zich een slag in de rondte en adviseren je graag bij de keuze uit al dat moois. Ook op muziekgebied.
 
Het hele jaar door organiseren wij allerlei activiteiten, zowel in de boekwinkel als op diverse locaties in Noordenveld. Bijeenkomsten met schrijvers natuurlijk, maar bijvoorbeeld ook workshops met illustratoren of kookboekenschrijvers, natuurwandelingen, (dicht)wedstrijden, een cursus Klassieke muziek, leesclubs en tentoonstellingen.
 
Boekhandel Daan Nijman is een van de initiatiefnemers van Noordenveldleest.nl, een platform dat zich inzet voor leesbevordering in de breedste zin van het woord in de gemeente Noordenveld. Concreet komt dit neer op het organiseren van lezingen, festivals en andere activiteiten op het gebied van literatuur, streektaal en kinder- en jeugdboeken. Kijk bij op de site van Noordenveldleest.nl voor meer informatie of klik op Activiteiten op onze eigen site.

Veilig betalen met: